Mijn eigen WimperWens

Met WimperWens ben ik op missie om poëzie van de stoffige plank af te krijgen en ín het leven. Dat doe ik met functionele en praktische producten die verrijkt zijn met woordenkunst. Maar dat is niet alles, het is een proeftuin vol fruit waar ik met vruchtensmaken experimenteer, ik rijp in mijn fruitkennis en plezier maak.

Website🍍
De aller-alle-eerste. De website van WimperWens is de aller eerste die ik zelf maakte. Geen wonder dat het me meerdere malen duurde voordat ik het onder de knie had maar daar was alle ruimte voor. Als klant en leverancier had ik mezelf die vrijheid gegeven. Het mooie vind ik zelf dat ik heel vaak dingen ga proberen die ik nog niet eerder heb gedaan waardoor ik constant blijf groeien. Al die kennis en ervaring is ten goede van mij en ook mijn beste ananas-kopers. Ondertussen biedt die website ook nog een prachtige plek voor de webshop van het allereerste product; de verjaardagskalender met gedichten.

Tekst🍒
De teksten op die verjaardagskalender en ook de blogs zijn homemade; door mij dus. Vooral met de blog zoek ik naar de combinatie tussen zelfstandig ondernemen en zelfontplooiing. Ik streef ernaar mensen inzicht te geven in hoe dat is of hoe ik iets ervaren heb. Want soms kan het handig zijn om te horen hoe iemand het heeft ervaren die over een brug is gegaan als je aan het begin ervan staat.

Automatiseren🍊
De webshop is toch wel een parel in de categorie van automatiseren. De volledige verkoop inclusief aannemen van informatie, betaling afhandeling en klaarmaken voor label van verzending gaan automatisch. Het enige wat ik zelf moet doen is het label uitprinten en op het pakketje plakken. Zo makkelijk zelfs dat als ik op vakantie ga, ik mijn vader, vriendinnen of zelfs de buren kan vragen om de verzending te regelen. Een oppas-kind kan de was doen en mijn webshop draaiende houden.

Presentatrice
Je hoort mij in de WimperWens podcast vertellen over de verhalen achter de gedichten. Vaak zijn de onderwerpen een fruitcocktail tussen filosofie, psychologie en zelf ontwikkeling. En deze toffe peer is de presentatrice.

Marketing
In de marketing van WimperWens neem ik de ervaringen mee uit vorige banen. Bovendien laat ik me inspireren door huidige vruchtbare samenwerkingen. Ook hierin experimenteer ik veel en blijf ik voortdurend kennis opdoen en plezier maken.

“Ik WimperWens mezelf iets toe want ik blijf ook een mens en wachten een gedoe…”

Hellen Versantvoort