Ik wil een website🍍

Fananastisch
De ananassen die ik bouw zijn zeer functioneel en met een sterke focus op de bezoeker. Met marketing in mijn achterhoofd en technisch nieuwsgierigheid in mijn binnenzak ga ik voor je aan de slag. Ik weet zeker niet alles, alleen je hebt het geluk dat ik van leren en ontwikkelen houdt. Dus mocht je iets willen hebben wat ik nog niet kan? Dan ga ik gedreven de uitdaging aan. Zo creeëren we samen een website die vóór jou gaat werken in plaats van dat jij er veel werk aan hebt.

Watertanden
Loopt het speeksel je in de mond als je denkt aan een goed functionerende website die jou en jouw bedrijf helpt in plaats van belasten? Dan moet je misschien eens een ananas van me kopen.

Geschiedenisles
De website van mijn eigen bedrijf, WimperWens, is de eerste die ik zelf bouwde. Daarna vroeg mijn oom of ik hem kon helpen en bouwde ik een prachtige online ananas. Toen volgden de dames van Huidgericht die ik ondersteunde in alle technische oplossingen waar ze zelf niet uit waren gekomen. Ook is dit pareltje waar je nu op rondklikt een creatie uit eigen kunde. Daarnaast bouw ik bij Stichting Dukebox doorlopend aan verbeteringen van die goudgele rakker; de website.

Fruittarief
Ik werk op uur-basis omdat het nooit precies zeker is hoeveel tijd er in jouw website gaat zitten. Wel heb ik hieronder schattingen gemaakt zodat je weet in welke richting je moet denken.

Website bouwen 🏗️
€65,- per uur

Excl. btw

Basis website 🏠
€975,-
Op basis van 15 uur

🍍Aanleg domein en hosting
🍍1 tot 5 pagina’s
🍍Header en footer

🍍Schetsgesprek
🍍Midden-meeting
🍍Lananascering 🎉

Je kiest of schrijft zelf de inhoud; beeld en teksten.
Mocht je hulp willen; ik schrijf ook! 🍒


Excl. btw

Premium website 🏢
Vanaf €2000,-
Vanaf 30 uur

🍍Aanleg domein en hosting
🍍Meerdere pagina’s
🍍Header en footer
🍍Keuze uit Kies & mix (zie hieronder)

🍍Schetsgesprek
🍍Midden-meeting
🍍Lananascering 🎉

Je kiest of schrijft zelf de inhoud; beeld en teksten.
Mocht je hulp willen; ik schrijf ook! 🍒

Kies & mix
Dit is een voorbeelden lijstje van wensen. Geef een gil als je droom er niet tussenstaat; ik laat graag weten of ik het kan bouwen.

🛒Verkoop
Betalingen ontvangen
Assortiment presenteren
Boekhoudsysteem koppelen
Volledige webshop

❤️‍🔥Sociaal doen
Instagram feed op je website
Inschrijven voor jouw nieuwsbrief
Podcast presenteren

🤖Stuk efficiënter
Reserveringen aannemen
Automatisch afspraken inplannen
Mocht je hulp willen; ik automatiseer ook!🍊


Excl. btw

En daarna?
Ik bouw graag. Daarnaast geloof ik sterk in ‘op eigen benen staan’. Bovendien is onderhouden niet mijn kracht. Ik ga je dus helpen om zelf de weg te vinden in de basis aanpassingen van jouw website zodra deze klaar is. Zo heb je vrijheid en echt eigendom over wat je koopt. Bovendien ben je niet afhankelijk van mijn agenda als je wil morrelen aan je nieuwe vrucht. Binnen de kortste keren voel je jezelf SpongeBob in je nieuwe huis. Natuurlijk ga ik graag weer met je rond tafel als je honger hebt naar een nieuwe of andere kroonvrucht.
Dit betekent ook dat je het domein en de hosting in eigen beheer krijgt; geen zorgen ik help je erbij om dit op te zetten.

Ik wil een website! 🍍

Top! Hoe ga je me dat laten weten?


Ik wacht in smacht op je berichtje.