Ik wil een tekst🍒

Kersverse tekst
Een heerlijk zoete kers die in de zomerwarmte je mond vult en een explosie aan smaak achterlaat. Je sluit je ogen en wordt meegenomen naar die zomer op de camping, toen regenlaarzen en weilanden de dagen vulde. Je plukte stiekem bij de boer van de boom, de overheerlijke diep paars-rode parels.
Één kleine kers kan je mee nemen in een beleving en verhaal; zo ook een tekst.

Watertanden
Loopt het speeksel je in de mond als je denkt aan een raken en belevenisvolle tekst die jou gaat helpen? Dan moet je misschien eens een kers van me kopen.

Geschiedenisles
Schrijven is voor mij ooit begonnen als een manier om emoties te begrijpen en toe te laten. Door de vele dagboeken, schriftjes en blaadjes met gedichten maakte ik veel pen-uren. Toen ik een aantal jaar geleden teksten ging delen met mensen ontdekte ik dat al die schrijfsels me een kracht met taal hadden gegeven.
Bij het ontwikkeltraject van Zinnig Zuiden groeide mijn taalkennis en kunde verder door de vele workshops en masterclasses. Ik schreef vele teksten waarmee ik als Spoken word artiest optrad. Daarnaast schrijf ik maandelijks voor WimperWens een blog. Ook maakte ik voor Stichting Dukebox een passende anekdote voor een belangrijke presentatie voor een grote groep wethouders.

Eentje met pit
Mijn schrijfstijl is een Schwarzwälder Kirsch taart van woordspelingen, metaforen en ludieke lagen. Als dé kers op die taart ga ik confrontatie of kwetsbaarheid niet uit de weg; laat mij die olifant in de kamer maar benoemen.

Tekst schrijven ✍️
€65,- per uur

Excl. btw

En hoe?
We gaan samen rond tafel om kennis te maken, de opdracht te bespreken en afspraken te maken. Koffie of thee? Ik heb kersenvlaai.

Ik wil een tekst! 🍒

Top! Hoe ga je me dat laten weten?


Ik wacht in smacht op je berichtje.