Ik wil een presentatricešŸ

Dames en heren, welkom allemaal! Voor vanavond een warm verwelkomend applaus voor onze presentatrice; toffe peer!
Een peer is er wel maar eist niet de meeste aandacht op. Tussen al dat exotische fruit is ze al die tijd heel gewoon gebleven; maar niet minder uniek. De lang bekende vrouwgevormde vrucht brengt juist samen; geitenkaas, walnoot Ć©n peer. Eigenlijk geeft peer juist andere de spotlight door ze eervol en ludiek aan te kondigen. Toch kan ook peer de hoofdrol nemen als je dat wil; beetje roze suiker en kaneel en je kan ouderwets genieten.

Peerlijk!
Lijk het je heerlijk om een spontane en enthousiaste presentatrice te hebben voor jou evenement of gelegenheid? Dan moet je misschien eens een peer van me kopen.

Geschiedenisles
Tijdens de vele jaren van toneel bij Pieter Breughel en schoolmusicals heb ik al vele podium uren opgedaan. Bij De online spelshows en de Versiertour campagne werd daar het spelen met de camera aan toegevoegd. Afgelopen jaar, toen ik eigen teksten ging voordragen, kwam er een element van eigenheid en kwetsbaarheid bij. Bovendien leerde ik de kracht van stilte en aandacht voor je publiek. Daarna presenteerde ik tweemaal verschillende spoken word artiesten bij evenementen van Zinnig Zuiden. Ook presenteer ik een eigen podcast voor WimperWens.

Fruittarief
Als presentatrice heb ik geen vast tarief. De aanloop, voorbereidingen en presentatie momenten verschillen te veel om dit in Ć©Ć©n universele prijs te gieten. Iets met peren en peren vergelijken. Daarom ga ik graag met je rond tafel om dit Ć©Ć©n-op-Ć©Ć©n te bespreken.

Presenteren šŸŽ¤
Tarief in overleg

En dan is het excl. btw

Ik wil een presentatrice!šŸ

Top! Hoe ga je me dat laten weten?


Ik wacht in smacht op je berichtje.