Jasper en community Zinnig Zuiden

Zinnig Zuiden is een plek voor schrijvers en spoken word artiesten. Dit is een van de projecten die onder de vleugel van Stichting Dukebox is ontstaan. Onder leiding van projectleider Jasper van den Bovenkamp worden er evenementen, schrijversblok-avonden en open podia georganiseerd.

Ontwikkeltraject šŸŒ±
In 2023 volgde ik het ontwikkeltraject van Zinnig Zuiden onder leiding van Kelly Verdonk (stadsdichter van Den Bosch) en Jasja Renne. Tijdens de vele workshops en masterclasses groeide mijn kennis en kunde over taal en spoken word. Daar leerde ik onder andere Laura Wientjes kennen. Als afsluiter mochten we als deelnemers optreden in de Verkadefabriek in Den Bosch.

Mijn rol šŸ§»
Daarna bleef ik voor een half jaar plakken om te ondersteunen in marketing en communicatie. Samen, met Jasper, droegen we zorg voor een groeiende community van taalliefhebbers, schrijf-grage en spoken word artiesten.

Presentatrice šŸ
Bij twee evenementen heb ik de eervolle taak van presentatrice op me mogen nemen. Tijdens de bijzondere Museum avond in Het NoordBrabants Museum nam ik bezoekers mee langs zes optredens van spoken word artiesten. Zij hadden een stuk geschreven geĆÆnspireerd op een schilderij van Breughel. Ook kregen aanstormende spoken word artiesten tijdens HubHub in een voormalig basisschoolpand een daverende introductie van mij.

“Heldere communicatie, gestructureerd werken. Lekker bezig Hellen!”

Jasper van den Bovenkamp